Geography Education, Nota, Tingkatan 1

Bab 3: Peta Lakar – Topik 3.2: Simbol-simbol Dalam Peta

Nota ini adalah nota untuk Geografi Tingkatan 1 Bab 3: Peta Lakar, Topik 3.2: Simbol-simbol Dalam Peta. Sila baca nota di bawah sebelum anda menjawab soalan kuiz yang disediakan di bawah nota. Nota ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa, walau bagaimanapun, nota ini tidak boleh dimuat turun ia hanya untuk tujuan rujukan dalam laman ini sahaja.


[ Klik di sini untuk menjawab 1o soalan KUIZ ONLINE ]


T1-B3T3.2

[ Klik di sini untuk menjawab 1o soalan KUIZ ONLINE ]


(Sijil penyertaan akan diberikan selepas anda menjawab latihan ini. Sila download di sini sijil penyertaan selepas anda menjawab soalan kuiz.)

Jika anda telah selesai mengulangkaji tajuk ini, anda boleh mencuba untuk menjawab soalan latihan yang telah disediakan dibawah. Jika anda mempunyai sebarang kemusyikilan atau pertanyaan, anda boleh tanya dalam ruang komen yang telah disediakan di bawah. Saya atau mana-mana pengunjung boleh membuat perbincangan lanjut dalam ruang komen berkenaan.


[cite]


<< To Not Miss Anything Important, Please Follow >>
[ Malaysian Ghost Research on Telegram Channel ]


Kind and respectful responds are much appreciated and you may post your respond below:
Print Friendly, PDF & Email
The following two tabs change content below.
An Associate International Member of the UK Geographical Association, the Assistant Afternoon Supervisor of Gurun Secondary School (Kedah, Malaysia), a Geography teacher with 27 years of teaching experience and holds a masters degree in Geography, former outdoor education trainer, an education application developer, an environmental researcher, a photographer, a videographer, a book author, a solo paranormal and ghost researcher, as well as the sole founder of Malaysian Ghost Research.