e-Aplikasi, General Education

Download Aplikasi RPH Digital

Rancangan mengajar digital e-RP KSSM GENERATOR adalah aplikasi pengurusan pendidikan untuk menjana rancangan mengajar harian bagi mata pelajaran Geografi Tingkatan 1, 2, 3 dan 4 serta mata pelajaran Sejarah Tingkatan 1, 2 dan 3. Untuk mata pelajaran lain akan menyusul kemudian. Untuk mendapatkan SERIAL NUMBER click dan view channel dan Serial Number akan dipaparkan. Seterusnya, view channel dan JOIN CHANNEL. Update terkini akan diupload dalam channel.


++ Makluman Penting ++

Saya telah berkongsi dengan pengguna aplikasi ini secara PERCUMA sebelum ini dan terus ingin memberikan perkhidmatan secara percuma. Namun, keadaan semasa dan peningkatan kos lain menyebabkan saya hampir membuat keputusan untuk MENUTUP sepenuhnya domain ini. Oleh itu, satu-satunya cara bagi saya meneruskan perkongsian secara percuma dan berterusan kepada umum untuk BAHAN PENDIDIKAN, ARTIKEL ILMIAH dan HASIL PENYELIDIKAN PARANORMAL dalam laman ini, Saya terpaksa akan mengenakan yuran penggunaan aplikasi minima RM50 untuk versi PRO sebagai lesen penggunaan dan peningkatan aplikasi bermula dengan versi 4.4 nanti. Walau bagaimanapun, saya tetap memberi pilihan lain kepada pengguna, sama ada menggunakan aplikasi berlesen atau aplikasi percuma yang mempunyai sedikit kehadan kepenggunaan. Saya tidak menjalankan perniagaan. Oleh itu, saya menyediakan aplikasi yang sama secara percuma sebagai pilihan. Anda boleh muat turun aplikasi yang sama iaitu VERSI ESSENTIAL dengan sedikit kehadan, iaitu versi ini tiada fungsi untuk eksport dokumen dari excel kepada dokumen PDF untuk kegunaan upload dalam folder RPH digital. Walau bagaimanapun, fungsi lain berfungsi sepenunya.


[KLIK DI SINI UNTUK ORDER e-RP KSSM GENERATOR VERSI PRO]


Maklumat Update untuk e-RP KSSM GENERATOR v4.5.1:

Tarikh Diterbitkan: 06 Mac 2021
Jenis Update: Minor Update

Kejuruteraan Aplikasi Dalam Versi Ini:
1.Critical system update
2.Automation Generator update
2.Update Software Information – SOFTWARE INFO
3.Bug Fixes.

Terima kasih.


Pemasangan Sijil Keselamatan e-RP KSSM GENERATOR:

PENTING! adakah anda pengguna e-RP KSSM GENERATOR v2.4 atau yang lebih tinggi? Bermula dengan e-RP KSSM GENERATOR v2.4, saya telah memasang sijil keselamatan dalam aplikasi. Tandatangan digital sijil keselamatan untuk aplikasi ini memandangkan ia semakin perlu bukan sahaja untuk memudahkan pengguna tetapi juga ia terus menjamin keselamatan sistem komputer pengguna. Tanpa sijil ini aplikasi tidak akan berfungsi melainkan anda menurunkan tahap keselamatan komputer peribadi anda. Sila muat turun sijil digital di sini [ Sijil ini sah sehingga 01.01.2025 ] dan panduan pemasangan di sini.


Manual Pengguna e-RP KSSM GENERATOR:

Berikut adalah Panduan Manual Pengguna untuk panduan kepenggunaan aplikasi e-RP KSSM GENERATOR dan Manual Pengguna ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa mengikut keperluan semasa.

Manual-Pengguna-e-RP-KSSM-GENERATOR

Update Aplikasi e-RP KSSM GENERATOR V4.5.1

PerkaraData/Maklumat
Aplikasi: e-RP KSSM GENERATOR
Versi Aplikasi: v4.5.1
Tarikh Penerbitan: 06 Mac 2021
Jenis Peningkatan: MinorUpdate
Kegunaan: Menjana RPH Tingkatan 1, 2 , 3 dan 4
Generator RPH untuk Subjek: Geografi dan Sejarah
Download Aplikasi: e-RP KSSM Generator v4.5.1
Nombor Siri Aplikasi Essential: FREE-EDUCATION-FOR-LIFE
Pemasangan Sijil Digital WAJIB bermula versi 2.4: Download Sijil Digital e-RP KSSM Generator
Muat Turun Sijil Digital: Sijil Digital
Panduan Pemasangan Sijil Digital: Download Panduan Pemasangan Sijil Digital
Download Template Jadual. Wajib bermula Versi 4.1: Template Jadual JTemplate v4.1
Panduan Penggunaan My RPH Jadual: Panduan Pemasangan Jadual JTemplate

[KLIK DI SINI UNTUK ORDER e-RP KSSM GENERATOR VERSI PRO]


Panduan Penggunaan Aplikasi e-RP Digital

Untuk panduan penggunaan aplikasi ini, sila rujuk video yang saya sediakan di bawah.


[ Join Malaysian Ghost Research on Telegram Channel untuk update pada masa hadapan ]

[cite]

<< Untuk Tidak Terlepas Info Penting Sila Sertai Telegram Channel >>
[ Education Malaysian Ghost Research ]


Kind and respectful responds are much appreciated and you may post your respond below:
Print Friendly, PDF & Email
The following two tabs change content below.
An Associate International Member of the UK Geographical Association, the Assistant Afternoon Supervisor of Gurun Secondary School (Kedah, Malaysia), a Geography teacher with 27 years of teaching experience and holds a masters degree in Geography, former outdoor education trainer, an education application developer, an environmental researcher, a photographer, a videographer, a book author, a solo paranormal and ghost researcher, as well as the sole founder of Malaysian Ghost Research.