Blog, SMK Gurun

Kem Pengawas Dan Ketua Kelas Sesi Petang, 2017

PKD Kem Jerai, 5 Mei 2017 – Seramai 56 orang yang terdiri daripada pengawas dan ketua kelas Sesi Petang, SMK Gurun telah mengikuti kem kepimpinan Kem Pengawas dan Ketua Kelas yang telah berlangsung dari 4 hingga 5 Mei 2017 di Kem Jerai, Pusat Kokurikulum Daerah Kuala Muda Yan.

Para pengawas yang telah mengikuti Kem Pengawas, 2017.

Antara aktiviti yang telah dijalankan ialah aktiviti LDK, aktiviti berhalangan dan juga explorace yang diadakan di Kg. Raga. Tahniah kepada semua peserta, guru dan jurulatih pusat kokurikulum di atas kejayaan dan sumbangan dalam kem ini.

[YouTube_WD id=33 item=33]


[cite]

<< To Not Miss Anything Important, Please Follow >>
[ Malaysian Ghost Research on Telegram Channel ]


Kind and respectful responds are much appreciated and you may post your respond below:
Print Friendly, PDF & Email
The following two tabs change content below.
An Associate International Member of the UK Geographical Association, the Assistant Afternoon Supervisor of Gurun Secondary School (Kedah, Malaysia), a Geography teacher with 27 years of teaching experience and holds a masters degree in Geography, former outdoor education trainer, an education application developer, an environmental researcher, a photographer, a videographer, a book author, a solo paranormal and ghost researcher, as well as the sole founder of Malaysian Ghost Research.