Blog, SMK Gurun

Majlis Penyerahan Keputusan SPM, 2016

SMK Gurun, 16.03.2017 – Seramai 16 orang pelajarĀ cemerlang bagi keputusan peperiksan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) bagi tahun 2016 telah menerima slip keputusan masing-masing daripada Tuan Pengetua SMK Gurun Tuan Haji Marzuki bin Yahaya. Majlis Penyerahan keputusan SPM ini berlangsung di Dewan Sahara pada jam 11.00 pagi.

Ucapan daripada SU SPM Pn. Noor Azila binti Zakaria.
Ucapan oleh Tuan Pengetua SMK Gurun Tuan Haji Marzuki bin Yahaya

Pencapaian terbaik SPM bagi tahun 2016 diperolehi oleh Ng Qiao Xin (7A+2A2A-), Chin Zhi Peng (7A+1A1A-) dan Tai Yuan Yi (5A+,3A1A-). Gred purata keseluruhan bagi pencapaian SPM 2016 bagi SMK Gurun ialah 5.61. PelajarĀ lain telah menerima slip keputusan masing-masing melalui kaunter yang telah disediakan mengikut kelas masing-masing.

Barisan lepasan SPM yang mendapat pencapaian terbaik SPM 2016.
Senarai pelajar SPM terbaik 2016.
Sebahagian daripada lepasan SPM menunggu giliran masing-masing.
Majlis Penyerahan
Sebahagian daripada lepasan SPM yang hadir mengambil slip keputusan SPM.

Tahniah kepada semua pelajar cemerlang SPM 2016 SMK Gurun yang telah berjaya dalam peperiksaan ini dan teruskan usaha untuk mencapai kecemerlangan dalam apa juga bidang yang diceburi.

[YouTube_WD id=58 item=58]


[cite]


<< Follow My Paranormal and Ghost Research Updates on Telegram >>
[ Malaysian Ghost Research ]


Augustine Towonsing

An Associate International Member of the UK Geographical Association, the Assistant Afternoon Supervisor of Gurun Secondary School (Kedah, Malaysia), a Geography teacher with 28 years of teaching experience and holds a masters degree in Geography, former outdoor education trainer, an education application developer, an environmental researcher, a photographer, a videographer, a book author, a solo paranormal and ghost researcher, as well as the sole founder of Malaysian Ghost Research.

Comments are closed.