Blog, SMK Gurun

Perasmian Kejohanan Balapan dan Padang, SMK Gurun Tahun 2017

SMK Gurun, 07.02.2017 – Perasmian Kejohanan Balapan dan Padang SMK Gurun kali ke-43 bagi tahun 2017 telah berlangsung di Padang SMK Gurun. Majlis perasmian pembukaan telah diadakan pada sebelah pagi sebelum acara kejohanan dimulakan yang telah disempurnakan oleh YDP PIBG SMK Gurun. Pada tahun ini Majlis Perasmian Pembukaan telah disiarkan secara Live Broadcasting melalui laman sosial Facebook

Kejohanan Padang dan Balapan

Sebanyak 280 keping gambar telah dirakam sepanjang kejohanan berlangsung dari mula sehinggalah tamat. Dalam kejohanan kali ini, pertandingan hiasan rumah, perbarisan antara rumah sukan dan juga pertandingan perbarisan dalam kalangan unit beruniform juga telah diadakan. Acara akhir ialah acara tarik tali dan kejohanan tamat pada jam 1.30 tengahari.

Kejohanan Padang dan Balapan

Perjalanan majlis perasmian pembukaan boleh ditonton melalui video di bawah.

<< Untuk Tidak Terlepas Info Penting Sila Sertai Telegram Channel >>
[ Education Malaysian Ghost Research ]


Kind and respectful responds are much appreciated and you may post your respond below:

Related Post

The following two tabs change content below.
An Associate International Member of the UK Geographical Association, the Assistant Afternoon Supervisor of Gurun Secondary School (Kedah, Malaysia), a Geography teacher with 25 years of teaching experience and holds a masters degree in Geography, an outdoor education trainer, an education application developer, an environmental researcher, a photographer, a videographer, a solo paranormal and ghost researcher, as well as the sole founder of Malaysian Ghost Research.

Copyright © 2017 Malaysian Ghost Research. All Rights Reserved.
Information about how to reuse or republish this work may be available at Malaysian Ghost Research Copyright.