Blog, SMK Gurun

Perasmian Kejohanan Balapan dan Padang, SMK Gurun Tahun 2017

SMK Gurun, 07.02.2017 – Perasmian Kejohanan Balapan dan Padang SMK Gurun kali ke-43 bagi tahun 2017 telah berlangsung di Padang SMK Gurun. Majlis perasmian pembukaan telah diadakan pada sebelah pagi sebelum acara kejohanan dimulakan yang telah disempurnakan oleh YDP PIBG SMK Gurun. Pada tahun ini Majlis Perasmian Pembukaan telah disiarkan secara┬áLive Broadcasting melalui laman sosial Facebook

Kejohanan Padang dan Balapan

Sebanyak 280 keping gambar telah dirakam sepanjang kejohanan berlangsung dari mula sehinggalah tamat. Dalam kejohanan kali ini, pertandingan hiasan rumah, perbarisan antara rumah sukan dan juga pertandingan perbarisan dalam kalangan unit beruniform juga telah diadakan. Acara akhir ialah acara tarik tali dan kejohanan tamat pada jam 1.30 tengahari.

Kejohanan Padang dan Balapan

Perjalanan majlis perasmian pembukaan boleh ditonton melalui video di bawah.

[YouTube_WD id=25 item=25]


[cite]

<< Follow My Paranormal and Ghost Research Updates on Telegram >>
[ Malaysian Ghost Research ]


Augustine Towonsing

An Associate International Member of the UK Geographical Association, the Assistant Afternoon Supervisor of Gurun Secondary School (Kedah, Malaysia), a Geography teacher with 28 years of teaching experience and holds a masters degree in Geography, former outdoor education trainer, an education application developer, an environmental researcher, a photographer, a videographer, a book author, a solo paranormal and ghost researcher, as well as the sole founder of Malaysian Ghost Research.

Comments are closed.