Blog, SMK Gurun

SMK Gurun Pelancaran Bulan Kemanusiaan & Kemerdekaan, 2016

Gurun, 16.8.2016 – Pelancaran Bulan Kemanusiaan dan Bulan Kemerdekaan tahun 2016 peringkat sekolah telah dilancarkan pada ┬ájam 1.20 tengahari di Dewan Sahara dengan dihadiri guru-guru kanan, guru-guru dan seluruh warga petang. Gimik dan persembahan telah dijayakan oleh para pelajar Sesi Petang di bawah bimbingan Cikgu Ng Bee Luan dan Cikgu Rozila Bahari. Perasmian pelancaran telah disempurnakan oleh Tuan PK Pentadbiran. Seperti biasa, saya membuat liputan berita bergambar untuk diarkib dalam arkib rasmi sekolah di Arkib Media SMK Gurun.

bersama dengan pelajar yang terlibat dengan bulan kemanusiaan
Gambar beramai-ramai bersama sebahagian daripada pelajar yang terlibat dengan pelancaran Bulan Kemanusiaan dan Bulan Kemerdekaan, 2016.

Berikut adalah rakaman video semasa pelancaran Bulan Kemanusiaan dan Bulan Kemerdekaan. Syabas dan tahniah kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam program ini terutama sekala para pelajar yang telah menjayakan pelancaran untuk tahun ini.


<< Untuk Tidak Terlepas Info Terkini Channel Pendidikan Geografi Sila Sertai Telegram Channel >>
[ Pendidikan Geografi Malaysian Ghost Research ]


Augustine Towonsing

An Associate International Member of the UK Geographical Association, the Assistant Afternoon Supervisor of Gurun Secondary School (Kedah, Malaysia), a Geography teacher with 28 years of teaching experience and holds a masters degree in Geography, former outdoor education trainer, an education application developer, an environmental researcher, a photographer, a videographer, a book author, a solo paranormal and ghost researcher, as well as the sole founder of Malaysian Ghost Research.

Comments are closed.